Brush cutter dief “Borsoe” ingesloten

De 24-jarige Miquello S. alias “Borsoe” is op zaterdag 24 augustus door de politie van het bureau Santo Boma aangehouden.

Miquello heeft op maandag 5 augustus een “brush cutter” weg genomen op een perceel in de Welgedacht A weg. Deze diefstal is door een beveiligingscamera vast gelegd. Miquello werd op 24 augustus aangehouden.

Bij de voorgeleiding ontkende hij zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit. Pas nadat hij geconfronteerd werd met de camera beelden gaf hij de diefstal toe. Op aanwijzing van Miquello werd de 38-jarige heler Tahir A. opgespoord en aangehouden. Tahir had de “brush cutter” voor Srd.500,- gekocht bij Miquello.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Miquello S. in verzekering gesteld en is het voertuig waarin hij het gestolen goed vervoerd had ook in beslag genomen. Tahir is na verhoor heengezonden. De brush cutter is in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.