Bromfietser in ziekenhuis overleden na verkeersongeval

De 68-jarige bromfietser Wiswenendredath Ragunath,meergenoemd Bies is op woensdag 2 november in het ziekenhuis overleden.  De bromfietser was op maandag 31 oktober betrokken bij een verkeersongeval te Leiding 11A.

 

De politie van Leiding die het bericht van het verkeersongeval kreeg, deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de bejaarde man zwaar gewond aangetroffen.

Het onderzoek wees uit dat de bromfietser reed over Leiding 11a. Hij kwam vanuit de  Menckenbergstraat en ging naar de Wanicaweg. Op een bepaald moment moet hij over een verkeersdrempel zijn gereden. De bromfietser verloor daarbij de controle over de besturing van zijn voertuig en botste tegen een elektrische mast. Het slachtoffer belandde vervolgens op de berm.

Per ontboden ambulance is Wiswenendredath afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, maar overleed enkele dagen daarna aan de opgelopen fracturen. De verkeersbarometer is met het overlijden van Wiswenendredath gestegen naar 61.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.