Bromfietser overlijdt ter plekke bij aanrijding

De 28-jarige bromfietser M.G. van Cubaanse afkomst heeft op zondag 25 februari 2024 na te zijn gebotst tegen een auto op de kruising van de Waaldijkstraat en de Gemenelandsweg ter plekke het leven gelaten.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg op die dag een melding van een aanrijding tussen een bromfiets en een auto bovenvermelde kruising en deed de locatie aan voor onderzoek. De wetsdienaren hebben bij aankomst geconstateerd dat de autobestuurder over de Gemenelandsweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Fred Derbystraat gaande in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. De bromfietser reed over de Waaldijkstraat komende vanuit de richting van de Anton de Komstraat en ging in de richting van de Commissarisstraat. M.G. heeft zonder om op te letten op het verkeer op de voorrangsweg en wel de Gemenelandsweg de oversteek gemaakt en kwam daarbij met vrij hoge snelheid tegen de linker portier van het voertuig aan, met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop. Bij aankomst van de ambulance vertoonde het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs was niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel. Hangende het onderzoek is de bromfiets ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van M.G. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.