Bromfietser overlijdt op SEH na verkeersongeval

De 55-jarige bromfietser Sarwankumar Soekhan is na een verkeersongeval op vrijdag 14 mei op de kruising van de Welgedacht C – en de Esperanceweg op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden. De politie van het bureau Santo Boma deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met verwondingen op het wegdek aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Sarwankumar kort voor het ongeval over de Esperanceweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Mohamed R. Pierkhanweg en ging naar die van de Welgedacht C weg. Door tot nog toe onbekende redenen viel de bromfietser nabij de Welgedacht C weg van zijn rijtuig en belandde op het wegdek van eerder vermelde kruising. Per ontboden ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Kort na aankomst op de SEH werd door de dienstdoende arts geconstateerd dat het verkeersslachtoffer het leven had gelaten.   

Het ontzielde lichaam van Sarwankumar is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.