Bromfietser overlijdt na verkeersongeval

Badripersad Ronald is op maandag 31 augustus in het verkeer overleden. Het geval heeft zich voorgedaan op de Gangaram Pandayweg in het district Saramacca. Volgens verklaring van meneer Tower die een vriend van Badripersad  is, woonde het slachtoffer sinds twee weken bij hem in. Zij zaten zondagavond  met elkaar te borrelen, toen Badripersad op een gegeven moment de bromfiets pakte en aangaf een wandeling te gaan maken. Hij vertrok zonder valhelm op te zetten op de bromfiets. Tower vond dat zijn vriend heel lang wegbleef en ging naar hem opzoek. Hij trof Badripersad aan op de weg en schakelde de politie in. Het voorlopige onderzoek  van de politie heeft uitgewezen dat Badripersad op het wegdek is komen te vallen. Het lijk van het slachtoffer is in beslaggenomen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie. Badripersad moet ongeveer 58 jaar oud zijn. Hij is de 35ste verkeersdode.

Aangezien er geen verdere gegevens van het slachtoffer bekend zijn, doet de  politie  een beroep op nabestaanden of personen die Badripersad Ronald in leven hebben gekend om contact op te nemen met de politie van Groningen op het nummer 0327188. Badripersad moet volgens informatie eerder gewoond hebben aan de Johan Adolf Pengelstraat in de buurt van Grun Dyari.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.