Bromfietser overlijdt na verkeersongeval in het ziekenhuis.

De 23-jarige bromfietser S.D. is op zaterdag 17 februari 2024 na een verkeersongeval aan de Ringweg Noord ter hoogte van Hesdy’s BBQ in het ziekenhuis overleden.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg de melding van een verkeersongeval en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst op de locatie troffen de wetsdienaren het slachtoffer S.D. aan dat op dat moment niet aanspreekbaar was. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat een personenauto op de berm voor de BBQ- stand stond geparkeerd.  De bromfietser reed vermoedelijk met hoge snelheid over de Ringweg Noord, komende vanuit de richting van de Nieuwe Charlesburgweg en gaande in de richting van de Johannes Vermeerstraat. Op een gegeven moment verloor hij de controle over de besturing van zijn rijtuig en botste tegen het stilstaand voertuig. Hierdoor verloor S.D. het bewust zijn en werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij bij aankomst het leven heeft gelaten.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen en is het ontzielde lichaam van S.D. eveneens ter obductie door de politie in beslag genomen . Het is voor alsnog  niet duidelijk of het verkeersslachtoffer onder invloed was van alcohol.

De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.