Bromfietser overlijdt na verkeersongeval in het ziekenhuis

De bromfietser F.G. (28) is op vrijdag 1 maart 2024 na een verkeersongeval aan de Bronsweg in het district Brokopondo in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden.

De politie van het bureau Bronsweg kreeg die dag van de arts van de Medische Zending de melding, dat een slachtoffer van een verkeersongeval zich op de poli bevond voor medische behandeling. Bij aankomst van de wetsdienaren op de polikliniek werd het slachtoffer F.G. aangetroffen en gaf de wetsdienaren aan dat hij kort voor het ongeval over de Bronsweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Atjoni en ging naar de richting van de Afobakaweg. Ter hoogte van Fargo’s place verloor hij bij het beschrijven van een flauwe bocht de controle over de besturing van zijn rijtuig en kwam daarbij tegen een EBS mast aan. Hierdoor viel hij op het wegdek en liep vermoedelijk een beenfractuur op. Met de ambulance werd de bromfietser vanuit de polikliniek van Bronsweg afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij ter verpleging op de afdeling Intensive Care werd opgenomen. Later, die dag, werd de politie van voormelde bureau telefonisch in kennis gesteld dat het slachtoffer F.G. het leven heeft gelaten op de afdeling Intensive Care. 

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.