Bromfietser overlijdt na aanrijding in ziekenhuis

De 56-jarige bromfietser Ranapertab Kalpoe is op vrijdag 10 maart in het ziekenhuis overleden.

Ranapertab was op donderdag 23 februari betrokken bij een verkeersongeval aan de Saramaccaweg. De politie van Groningen deed na de melding van het ongeval de plek aan. Onderzoek wees uit dat de bromfietser reed over voornoemde weg. Hij kwam vanuit Uitkijk richting Groningen. Ter hoogte van de polikliniek reed hij tegen een stilstaande auto op die deels uitstak op de weg. Ranapertab kwam te vallen en kreeg medische hulp van de arts van de polikliniek. Het slachtoffer is hierna afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling neurochirurgie, waar hij op 10 maart het leven heeft gelaten.

Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het resultaat van het obductierapport zal moeten uitwijzen of hij tot een verkeersdode zal worden gerekend.

De politie van Groningen is belast met deze zaak. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.