Bromfietser overlijdt na aanrijding in ziekenhuis

De 55-jarige bromfietser Sieuwdjagat Sital was op zaterdagavond betrokken bij een aanrijding met een andere bromfietser aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van Wanda supermarkt.

De politie van het bureau Livorno die na de aanrijding de locatie aandeed trof Sieuwjagat in bewusteloze toestand met zware verwondingen op het wegdek aan. De andere bromfietser en zijn duorijder klaagden van pijn over hun hele lichaam.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser I.P(33) met zijn duo rijdster F.T.(15) reed over het bromfietspad komende vanuit de richting van Houttuin en gaande in de richting van Latour. De andere bromfietser Sieuwjagat reed in tegengestelde richting. Ter hoogte van Wanda supermarkt reed het latere slachtoffer door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance werden de drie gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn de bromfietser I.P en zijn duo rijdster F.T. heengezonden, terwijl Sieuwdjagat in kritieke toestand in het ziekenhuis werd opgenomen. In de vroege ochtend van zondag 15 augustus kwam hij in de ziekeninrichting te overlijden.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.