Bromfietser overlijdt na aanrijding in MMC ziekenhuis

De 61-jarige bromfietser A.K. is in de morgen van zaterdag 13 mei 2023 in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie, overleden.
A.K. was op donderdag 11 mei 2023 betrokken bij een aanrijding met een personenauto aan de Parmessarweg in het ditrikt Nickerie.

De politie van het bureau Paradise deed na de melding van een aanrijding tussen een bromfiets en een personenauto de locatie aan voor onderzoek. Daarbij is gebleken dat zowel de bromfietser als de autobestuurder D.W. (35) over de Parmessarweg reden, waarbij de bromfietser voorreed. De automobilist kwam vanuit de richting van Paradise en ging in de richting van de Boonackerpolder. De bromfietser maakte op een gegeven moment een manouevre naar rechts om vermoedelijk een inrit op te rijden. Bij die gelegenheid werd de bromfiets door de personenauto geraakt, met als gevolg dat de bromfietser ten val kwam, het persoonlijk ongeluk opliep en de materiële schade aan de voertuigen.

Per ontboden ambulance werd het verkeersslachtoffer A.K. voor medische hulp afgevoerd naar het MMC. De bromfietser werd ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, alwaar hij in de morgen van 13 mei 2023 het leven heeft gelaten. Het rijbewijs van de automobilist die niet onder invloed van een bedwelmend middel bleek te zijn, is ingevorderd. Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.