Bromfietser overlijdt na aanrijding, in MMC, te Nickerie

De 29-jarige bromfietser R.K. is in de vroege ochtend van zondag 3 december 2023 in het Mungra Medisch Centrum (MMC) komen te overlijden, na in de late avond van zaterdag 2 december 2023 te zijn betrokken bij een aanrijding met een personenauto aan de Parmessarweg in het district Nickerie.

De wetsdienaren van het politiebureau Paradise deden op 2 december 2023 na melding van de aanrijding tussen een auto en een bromfiets op bovengenoemde locatie, de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen heeft de politie geconstateerd dat zowel de personenauto als de bromfietsbestuurder in tegenovergestelde richting over voornoemde weg reden. Door tot nog toe onbekende reden heeft de bromfietser zijn rijhelft verlaten, waarbij zijn rijtuig tegen de rechterband of te wel de fender van de auto aankwam met als gevolg de aanrijding. Het verkeersslachtoffer R.K. werd in bewusteloze toestand op het wegdek aangetroffen en met de ambulance afgevoerd naar het MMC, alwaar hij in de vroege ochtend van zondag 3 december 2023 het leven heeft gelaten.

De automobilist K. die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, verkeerde ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel.

Het onderzoek van deze aanrijding is, nadat het rijbewijs van de autobestuurder is ingevorderd, overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.