Bromfietser overleden; sporen m.b.t de aanrijding weggemaakt

Twee zwaar gewonde bromfietsers zijn vanochtend, zondag 21 oktober, door tot nog toe onbekende personen, overgebracht en achter gelaten bij een medisch centrum te Brownsweg in het district Brokopondo.
Toen de politie van Brownsweg bij het centrum arriveerde troffen zij het lijk van de 32-jarige bromfietser Sercinio,Vrede aan. Ter plaatse troffen zij ook de 14-jarige bromfietser A.F. aan. Hij heeft onder andere een armfractuur opgelopen en was moeilijk aanspreekbaar. Inmiddels is hij ter verpleging opgenomen in het Academisch ziekenhuis.
De aanrijding tussen deze bromfietsers heeft plaats gevonden op de Brownsweg ter hoogte van het dorp Wakibasoe-3. Het is voor de politie vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding plaats vond dit vanwege het feit, dat tot nog toe onbekende personen de bromfietsen van de straat hadden weggehaald en verstopt in het dorp Wakibasoe-3.
Niemand zou weten wie de bromfietsen verplaatst heeft en vervolgens in het dorp bewaard heeft. Men zou ook niet weten wie de personen zijn die de gewonden overgebracht hebben naar het medisch centrum.
Ongeveer een jaar geleden was een bromfietser ook op de Brownsweg, ter hoogte van het dorp wakibasoe-1, onder een auto terecht gekomen en overleden. Naderhand zou blijken dat hij een illegale race wedstrijd op de weg hield met een andere bromfietser. Hij kwam op een gegeven moment op de weg te vallen en werd door een toevallig passerende autobestuurder overreden. In dat geval was de bromfiets ook van de weg gehaald en in het dorp bewaard.
Door de verandering van de wegsituatie na een aanrijding en /of het weg maken van sporen na een aanrijding wil men het politie onderzoek waarschijnlijk dwarsbomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.