Bromfietser overleden na verkeersongeval

De 58-jarige bromfietser Chandrikapersad, Algoe heeft op dinsdagmiddag 28 april, na een verkeersongeval op de Oost-West Verbinding, ter hoogte van de Orleanekreek het leven gelaten.

De politie van het bureau Richelieu kreeg de melding van het Command Center. De politie ging voor onderzoek naar de locatie en trof een man en een bromfiets in de goot langs de weg aan.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietsbestuurder Chandrikapersad, Algoe over de Oost-West verbinding reed, gaande in de richting van Stolkersijver. Gekomen ter hoogte van het pandnummer 676 is de heer Algoe, door tot nog toe onbekende redenen, van de weg geraakt en in de goot langs de weg terecht gekomen.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van de heer Algoe officieel vast. Hij heeft waarschijnlijk tijdens zijn val een nek fractuur opgelopen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam, door de politie, aan de nabestaanden afgestaan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.