Bromfietser overleden na aanrijding

De 18-jarige Chequil Djojomoenawi kwam in de middag van zaterdag 19 maart op de Ringweg Zuid in botsing met een vrachtvoertuig en heeft ter plaatse het leven gelaten.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat de 50-jarige vrachtwagenbestuurder R.B. over de Ringweg Zuid reed. Hij kwam vanuit de richting van Charlesburg gaande richting de Boerbuiten. Ter hoogte van Ringweg Plaza nam R.B. vanuit zijn rechterzijspiegel waar dat de bromfietser op het punt was in te halen. Bij die gelegenheid verminderde de vrachtwagenbestuurder zijn vaart, waarbij Chequil op een gegeven moment een truck inhaalde. Bij die inhaalmanoeuvre hoorde de vrachtwagenbestuurder een harde klap tegen zijn voertuig. Hij bracht zijn vrachtwagen tot stilstand en zag tot zijn verbazing de bromfietser roerloos op het wegdek liggen. Bij aankomst van de politie van het bureau Munder vertoonde het verkeersslachtoffer geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast.

Het ontzielde lichaam van Chequil is door de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de verkeers unit van regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.