Bromfietser overleden in het verkeer

De 52-jarige bromfietser Charles Amattoekidjan staat genoteerd als de 33e verkeersdode. Amattoekidjan kwam op zondag 23 augustus te overlijden nadat hij door een auto werd aangereden. Het geval deed zich voor aan de Pronkweg in het district Commewijne. De politie trof het voertuig dat betrokken was bij de aanrijding onbeheerd aan. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder zich na de aanrijding uit de voeten heeft gemaakt. De bestuurder heeft zich nog niet aangemeld. Aangezien de aanmeldtijd na een aanrijding verstreken is, wordt de bestuurder officieel door de politie als verdachte van een misdrijf opgespoord. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt, aangezien zijn identiteit bekend is bij de politie.

 

De politie doet nogmaals een dringend beroep op bestuurders om na een aanrijding  op de plaats van het gebeurde te blijven wachten op de komst van de politie of zich terstond aan te melden bij het dichtsbijzijnde politiebureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.