Bromfietser overleden bij verkeersongeval

De 62-jarige R.O. is in de middag van zaterdag 29 juni 2024 bij een verkeersongeval op de hoek van de Hendrik- en Koningsbloemstraat ter plekke overleden.

De politie van het bureau Uitvlugt, die na de melding van het verkeersongeval met dodelijke afloop de locatie aandeed, trof de bromfietser die geen teken van leven meer vertoonde, op het wegdek aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de bromfietser R.O. over de Hendrikstraat reed, komende vanuit de richting van de Derde Rijweg en ging in de richting van de Biharielaan, terwijl de autobestuurder J.M. (40) in tegenovergestelde richting reed. Bij het beschrijven van een bocht nabij de kruising van de Koningspalmstraat verleende de bromfietser geen voorrang aan het rechtdoorgaande verkeer met als gevolg de aanrijding met de personenauto. Door de slag was het verkeersslachtoffer vrijwel op slag dood. Een arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast.


Het ontzielde lichaam van J.M. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.