Bromfietser overleden bij aanrijding

De 39-jarige bromfietser Anand Changoe is op zondag 5 december na een aanrijding met een andere bromfietser aan de Ramdath Tewarieweg ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Paradise kreeg omstreeks 19.10 uur de melding van een aanrijding tussen twee bromfietsen op voornoemde locatie. Bij aankomst van de wetsdienaren vertoonde Anand geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.
De andere bromfietser Hemchand B. (31) liep een fractuur en andere letsels op en is met de ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie. Hij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Onderzoek wees uit dat beide bromfietsers op voornoemde weg in tegengestelde richtingen reden. Op een bepaald moment kwam Anand door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger Hemchand met als gevolg de botsing.

Het ontzielde lichaam van Anand is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeer van regio West.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.