Bromfietser op slag dood na frontale botsing met personenauto

De bromfietser R.E. (21) heeft in de vroege ochtend van donderdag 7 december 2023 na frontaal in botsing te zijn geraakt met een Luxe pick-up, op de kruising van de Brokopondolaan en de                             L’ Hermitageweg het leven gelaten. Het verkeersslachtoffer was vrijwel opslag dood.

De politie van het bureau Uitvlugt deed na melding van de aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets op de aangegeven kruising, de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de bromfietser aangetroffen die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van R.E. vast.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de autobestuurster K.Z. (23) over de Brokopondolaan reed. Zij kwam vanuit de richting van de Franchepanestraat en ging in de richting van de Gemenelandsweg, terwijl de bromfietser over de L’ Hermitageweg reed, komende vanuit de richting van de Kasabaholoweg gaande naar de richting van de Zonnebloemstraat. Ter hoogte van bovengenoemde kruising heeft de bromfietser geen voorrang verleend aan het verkeer over de Brokopondolaan met als gevolg de aanrijding. Bij aankomst van de ambulance constateerde het verplegend personeel dat R.E. het leven reeds had gelaten. Het rijbewijs van de autobestuurster K.Z. die ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel verkeerde, is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd en zijn beide voertuigen ter herkeuring in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van de bromfietser is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.