Bromfietser omgekomen in het verkeer

De 68-jarige Chanderbalie Shamlal is in de avond van vrijdag 28 januari aan de Lakatanweg ter hoogte van de Jogi Sewsankarweg te Jarikaba in het district Saramacca aangereden door een autobestuurder, met het noodlottig gevolg voor hem.

De politie van het bureau Jarikaba koerste na verkregen melding naar de locatie. Aldaar troffen zij de man die geen teken van leven meer vertoonde, liggend op zijn rug op de zuidelijke berm van de weg.

De arts die reeds was ingeschakeld, stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de bromfietser Shamlal en de 29-jarige L.C. die een vreemdeling is, over de Lakatanweg reden. Daarbij reed de bromfietser voor.

Volgens verklaring van de autobestuurder was hij doende een bocht te beschrijven, gaande in de richting van de Sewsankarweg . Bij die gelegenheid reed hij Shamlal van achteren aan, met de dood ten gevolg.

Het voertuig van de autobestuurder is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Eveneens is zijn rijbewijs na overleg met het OM door de politie ingevorderd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.