Bromfietser omgekomen bij aanrijding(voetganger gewond geraakt)

De 17-jarige bromfietsbestuurder Perkash Ramharak heeft op donderdagavond bij een aanrijding met een auto het leven gelaten. De 27-jarige autobestuurder is als tegenligger op rijhelft van bromfietser Ramharak terecht gekomen met de dodelijke aanrijding tot gevolg. Door die aanrijding kwam de bromfiets tegen een 18-jarige voetganger aan die zich langs de weg bevond. De voetganger heeft schaafwonden opgelopen en klaagde ook over inwendige pijnen. Hij is voor medische hulp overgebracht naar het ziekenhuis. De autobestuurder is onderworpen aan een alcohol ademanalyse test. Hij bleek niet onder invloed van alcohol  te zijn.

Het ontzielde lichaam van Perkash Ramharak is in belang van het onderzoek in beslag genomen.  De autobestuurder is als veroorzaker van de aanrijdingen aangemerkt. In verband met het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd.  De Verkeersunit van Wanica is belast met het nader onderzoek in deze zaak.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.