Bromfietser omgekomen bij aanrijding aan de Padiweg

De 44-jarige bromfietser P.B. is op zaterdag 29 juli 2023 omstreeks 17.00 uur n.m. omgekomen bij een aanrijding aan de Padiweg ter hoogte van de Bananenweg in het distrikt Saramacca.

De politie van het bureau Jarikaba kreeg op die dag de melding van een aanrijding met dodelijke afloop, tussen een auto en een bromfiets, en koerste naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de bromfietser aan, die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Tijdens het onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat kort voor de aanrijding de 37-jarige autobestuurder H.R. over de Padiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Bananenweg, gaande richting de Commissaris Weythingweg. De bromfietser reed over de Bananenweg en reed de Padiweg op zonder rekening te houden met het verkeer over die weg, met als gevolg dat P.B. werd aangereden door de personenauto.

De autobestuurder H.R. die niet verkeerde onder invloed van alcohol of enig bedwelmende middel. Is in het bezit van een geldig rijbewijs. Beide voertuigen zijn door de politie in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van P.B. is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek eveneens door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.