Bromfietser omgekomen bij aanrijding aan de Coppenameweg; doorrijder aangehouden

De 41-jarige bromfietser J.L. is op zondag 5 november 2023 na te zijn aangereden door een terreinwagen aan de Coppenameweg ter hoogte van km 47, ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Calcutta kreeg omstreeks 07.57 uur v.m. telefonisch van een getuige de melding van de aanrijding en dat de bestuurder van de terreinwagen was doorgereden, in de richting van het politiebureau. De wetsdienaren speelden gelijk in op de melding en aan de hand van de beschrijving van het voertuig werd de automobilist S.K. (52) voor het politiebureau Calcutta aangehouden. S.K. die in het bezit is van een geldig rijbewijs, bleek niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel te verkeren. Zijn rijbewijs is ingevorderd, waarna hij werd voorgeleid.

Vervolgens deden de wetsdienaren de locatie aan voor onderzoek en troffen bij aankomst het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer J.L. aan. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de bromfietser J.L. vast. Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de autobestuurder over de Oost-West verbinding reed, komende vanuit de richting van Boskamp gaande richting Calcutta. Ter hoogte van km 47 reed hij de bromfietser J.L. die kort daarvoor op de rechterrijhelft met een hengelaar sprak en op een bepaald moment de weg met zijn bromfiets overstak aan, met voor J.L. het noodlottige gevolg.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de automobilist S.K. door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is in opdracht van het O.M. eveneens door de politie ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.