Bromfietser Nickerie vierde verkeersdode

De 44-jarige Manoedjkoemar Bechan is op vrijdag 24 januari aangereden op de kruising van de Wilhelmina- en de Gouverneurstraat. De politie van het bureau Nieuw Nickerie kreeg de melding van de aanrijding tussen een auto en een bromfiets.
De bromfietser liep zwaar lichamelijke letsels op en was op de intensive care van het Mungra Medisch Centrum Nickerie opgenomen. Het slachtoffer is op zaterdag 25 januari in de ziekeninrichting komen te overlijden. Het lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De 57-jarige autobestuurder A.S. die als veroorzaker van de aanrijding is aangemerkt, is in het bezit van een rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
Na de obductie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden voor de ter aarde bestelling. De bromfietser Manoedjkoemar is het vierde dodelijke verkeersslachtoffer voor dit jaar.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.