Bromfietser na enkele weken opgenomen in ziekeninrichting overleden

De 18-jarige bromfietser Chequille Pigot is op maandag 6 januari in het ziekenhuis overleden. De bromfietser is op vrijdag 13 december 2019 in botsing geweest met een auto. Beide voertuigen reden over de Kwattaweg, komende vanuit de richting van het stadscentrum en gaande richting de Kernkampweg.

Ter hoogte van De Boerbuitenweg moet de bromfietser zonder te hebben gelet op het verkeer dat van achteren kwam aangereden, een rechtse bocht hebben beschreven met als gevolg de botsing. De autobestuurder reed na de aanrijding door en heeft zich tot op heden niet aangemeld bij de politie.

Per ontboden ambulance werd Chequille afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij op de afdeling Intensieve Zorg werd opgenomen.

Op maandag 6 januari 2020 is de bromfietser ten gevolge van de opgelopen letsels komen te overlijden. Het voertuig is reeds door de politie van Munder achterhaald alsook degene op wiens naam de auto staat geregistreerd.

De politie van Munder onderzoekt deze zaak verder. De bromfietser is de derde verkeersdode voor dit jaar.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.