Bromfietser na aanrijding met voetballende jongen overleden

De 22-jarige bromfietser Wensley Gadden is op zaterdag 1 mei omstreeks 18.00 uur na een aanrijding met een voetballende jongen aan de Bolletriestraat overleden.

De politie van het bureau Nieuwe Haven deed na de melding van de aanrijding met zwaar lichamelijk letsels de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd Wensley die geen levensteken meer vertoonde op het wegdek aangetroffen. Zijn duorijder Edniel I. (24) die niet aanspreekbaar was en in bewusteloze toestand verkeerde, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

Onderzoek wees uit dat Wensley met zijn durorijder reed over de Bolletriestraat. Zij kwamen vanuit de richting van de Hermansteinbergstraat gaande richting de Ijzerhartstraat. Ter hoogte van pand nummer 113speelden enkele jongens voetbal, waarbij Wensley die vermoedelijk met een hoge snelheid was, tegen één hunner aankwam. Hierdoor vielen Wensley en zijn duorijder van het rijtuig, waarbij de bestuurder kort daarna ter plekke het leven liet. De duorijder liep letsels op en verloor het bewustzijn. De voetballende jongen liep lichte schrammetjes op aan zijn hand, rug en benen en moest medisch worden behandeld.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Wensley door de politie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.