Bromfietser na aanrijding in ziekenhuis overleden

De in leven geheten verkeersslachtoffer Abdoelsahied Bhoelan (75) die op zondagmorgen 4 oktober door een vrachtwagenbestuurder werd aangereden op de kruising van de Skoertjie- en de Awadhhoesainweg te Nickerie kwam in het Mungra Medisch Centrum (MMC) te overlijden.

Uit het politioneel onderzoek kwam naar voren dat de vrachtwagenbestuurder met het voertuig over de Skoertjieweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Ramadhar Rajaramweg en ging in de richting van de Rambaran Misserweg. De bromfietser Bhoelan reed met zijn rijtuig over de Awad Hoesainweg komende vanuit de richting van de Krabbeweg gaande naar de richting van de Assamweg. Ter hoogte van de kruising van de Skoertjie- en de Awad Hoessainweg, verleende de bromfietser geen voorrang aan de vrachtwagenbestuurder met als gevolg de aanrijding. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd.

Bhoelan liep letsels op en was niet aanspreekbaar. Met de ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de MMC ziekeninrichting, alwaar hij na ongeveer een uur kwam te overlijden.

Het ontzielde lichaam van Bhoelan is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.