Bromfietser na aanrijding in ziekenhuis overleden veroorzaker opgesloten

De 21-jarige bromfietser Roche, Timpico is op maandagmorgen 19 augustus in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden.
De politie kreeg in de vroege ochtend van zondag 18 augustus de melding dat in de schietbaanweg, ter hoogte van de R.K begraafplaats een aanrijding had plaats gevonden tussen een bromfietser en een autobestuurder.
De politie trof beide partijen ter plaatse aan. Roche was zwaar gewond. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij op de afdeling “Intensive Care” werd opgenomen. Roche Op maandag 19 augustus stierf Roche ten gevolge van de opgelopen letsels.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 20-jarige autobestuurder Rejano, S. op de rijhelft van de bromfietser Roche terecht kwam met als gevolg de aanrijding.
Rejano is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en reed onder invloed van alcohol. Hij blies 360 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht.
Nadat Rejano uit zijn dronken roes was werd hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering is gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.