Bromfietser laat leven in het verkeer

Bij een aanrijding aan de Afobakkaweg tussen een vrachtwagen en een bromfiets op woensdag 23 augustus overleed de 51-jarige bromfietser Ramon Linga.

De politie van het ressort Paranam speelde in op de melding van de aanrijding. Bij aankomst op de plek is gebleken dat beide bestuurders in tegenovergestelde richting reden over voornoemde weg. Ramon kwam vanuit Paramaribo richting Brokopondo. Ter hoogte van mast no. 17 kwam hij door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de vrachtwagen terecht die vol beladen was met houtblokken met als gevolg de aanrijding.

De bromfietser was vrijwel op slag dood. Het rijbewijs van de 32-jarige vrachtwagen bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd.

Met het overlijden van Ramon stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 47. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De politie van Paranam is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.