Bromfietser laat leven bij eenzijdig verkeersongeval

De 41-jarige Jurgen Dors is op vrijdagmiddag 2 september bij een eenzijdige verkeersongeval aan de Indira Gandhiweg in het district Para komen te overlijden.

De politie van het bureau Rijsdijk die telefonisch in kennis werd gesteld van dit verkeersongeval, deed de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren werd het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek aangetroffen. De bromfiets lag eveneens op de weg.

Volgens het voorlopige onderzoek is geconstateerd dat Jurgen over de Indira Gandhiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Zanderij en ging richting Lelydorp. Ter hoogte van de Bernardusschool kwam hij met zijn bromfiets tegen de hoekijzer aan, waaraan de vangrail is bevestigd. Het verkeersslachtoffer liep verwondingen op en is ter plaatse komen te overlijden. Een arts stelde officieel de dood van Jurgen vast. De bromfiets is ter herkeuring in beslaggenomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Jurgen afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.