Bromfietser gestorven in het ziekenhuis

De 68-jarige bromfietser Edmund Donk is op woensdagmiddag 1 april aangereden door twee auto’s en is naderhand in het ziekenhuis overleden. Woensdagmiddag, omstreeks drie uur, reed de heer Donk op zijn bromfiets vanuit de Libanonweg de Indira Gandhiweg op. Daarbij verleende hij geen voorrang aan het verkeer op de Indira Gandhiweg. Hij werd eerst aangereden door een vrouwelijke autobestuurder en vervolgens door een mannelijke autobestuurder, die beiden over de Indira Gandhiweg richting Palisadeweg reden. Het slachtoffer Donk is als veroorzaker aangemerkt van deze dubbele aanrijding. Hij is in de vroege ochtend van donderdag 2 april in het ziekenhuis overleden ten gevolge van de opgelopen verwondingen.

Vermeld dient te worden dat van de 18 verkeersdoden die tot nu toe te betreuren zijn in ons land  7 bromfietsbestuurders zijn. Dat het merendeel van deze slachtoffers als veroorzakers van de aanrijdingen zijn aangemerkt omdat zij niet gestopt hebben voor het verkeer op de voorrangsweg.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.