Bromfietser en duorijder dodelijk aangereden; wederom, maakt een autobestuurder zich uit de voeten

De bromfietser G.E. (52) en zijn duorijdster B.M. (53), zijn in de morgen van zondag 24 maart 2024 door een personenauto dodelijk aangereden aan de Van ‘t Hogerhuysstraat ter hoogte van VSH.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding tussen een automobilist en een bromfietser op eerder aangegeven locatie en deed de plek aan voor onderzoek.

Daar aangekomen is uit het voorlopige onderzoek van de politie gebleken dat de bromfietser en zijn duorijdster over de Zwartenhovenbrugstraat reden, gaande in de richting van de Van ‘t Hogerhuysstraat. Ter hoogte van Republic Bank stopte de bromfietser om te urineren, waarna hij weer op zijn bromfiets stapte en samen met zijn echtgenote de autorijbaan opreed. Daarbij werden de bromfietser en zijn vrouw van achteren aangereden door een autobestuurder die vanuit de Zwartenhovenbrugstraat met vrij hoge snelheid kwam aangereden en richting het zuiden ging. De twee verkeersslachtoffers werden vervolgens enkele meters verder meegesleurd en waren vrijwel op slag dood.
Bij aankomst van de ambulance vertoonden de twee verkeersslachtoffers geen teken van leven meer.
Een arts stelde officieel de dood van G.E. en B.M. vast. De automobilist reed verder, stopte bij het verkeerslicht en liet zijn voertuig daar achter. Hierna is hij vermoedelijk door een andere personenauto opgehaald en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter.
Hangende het onderzoek is de bedoelde auto ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Van de bromfiets is er helaas niks overgebleven. De ontzielde lichamen van G.E. en B.M. zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Paramaribo.

De politie doet een beroep op de automobilist van deze dodelijke aanrijding zich aan te melden bij de politie van het politiebureau Nieuwe Haven. Verder vraagt de politie ook aan de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de verblijfplaats van deze automobilist door te spelen aan de politie van voormelde bureau op het nummer 403101, de gratis tip lijn op het nummer 179 of het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.