Bromfietser dood na aanrijding in Saramacca; dronken autobestuurder in verzekering gesteld

Aan de Joshikreekweg, in het district Saramacca, ter hoogte van kilometer 5 heeft op zondag 3 december een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets, waarbij de bromfietser, de 55-jarige Moerlie Chandersein, ter plaatse het leven heeft gelaten.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Chandersein reed over de Joshikreekweg. Hij kwam vanuit de Larecoweg en ging richting Tambaredjo. De autobestuurder, Anielkoemar C. (35) reed in tegen gestelde richting.

Volgens verklaring van de autobestuurder en de aangetroffen sporen moet Chandersein op de rijhelft van zijn tegenligger terecht zijn gekomen met als gevolg de aanrijding.

De bestuurder die wel in het bezit is van een geldig rijbewijs blies 750 milligram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram per liter uitgeademde lucht.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Anielkoemar in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Met het heengaan van dit verkeersslachtoffer stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 70

De politie van Groningen onderzoekt de zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.