Bromfietser dood gereden ; veroorzaker ingesloten

De 27-jarige bromfietser Anielkoemar, Maikoe is op dinsdag dodelijk aangereden door een personenauto op de kruising van de Fajalobi- en de Angalampoelaan in het district Wanica.

De politie van het ressort Lelydorp werd via het Command Center ingeschakeld voor een aanrijding met dodelijk afloop op voornoemde locatie.

Bij aankomst van de politie werd de heer Maikoe langs de weg aangetroffen en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn overlijden officieel vast.

Op veilig gestelde camerabeelden is te zien dat de 23-jarige autobestuurder Fabricio, C. op de kruising van de Fajalobi- en de Angalampoelaan geen voorrang heeft verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Anielkoemar, Maikoe was vrijwel op slag dood. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Fabricio, C. is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Met het overlijden van de heer Anielkoemar, Maikoe staat de verkeersbarometer landelijk op 23.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.