Bromfietser dodelijk aangereden; verkeersbarometer naar 56

De 58-jarige bromfietser Humphrey Windzak is op zaterdagmiddag 12 oktober dodelijk aangereden door de 27-jarige M.A. die een personenauto bestuurde. De aanrijding heeft plaats gehad op de kruising van de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan.
De politie van het bureau Centrum kreeg via het Command Center de melding van de aanrijding met persoonlijke ongelukken. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek het levenloze lichaam van de bromfietser aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.
Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de autobestuurder kort voor de aanrijding met zijn voertuig over de Wicherstraat reed, komende vanuit de richting van de Van Sommelsdijckstraat en gaande in de richting van de Mahonylaan. De bromfietser die over de Hofstede Crull’laan reed, kwam vanuit de Wilhelminastraat gaande in de richting van de Grote Combeweg.
Gekomen op de kruising gevormd door de Wicherstraat en de Hofstede Crull’laan, heeft de autobestuurder geen voorrang verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding met dodelijke afloop.
Het lijk is hangende het politioneel onderzoek in overleg van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd.
De autobestuurder werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid heengezonden.

De verkeersbarometer is gestegen naar 56.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.