Bromfietser dodelijk aangereden te Tamanasari

De 65-jarige bromfietser Ponidjan Alimoenadi is op maandag 22 februari dodelijk aangereden op de Oost-Westverbinding.

De politie van Richelieu kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst op de plek had de bromfietser het leven reeds gelaten. Volgens verklaring van ooggetuigen moet het gaan om een Truck of een olietanker die het slachtoffer moet hebben aangereden.

De ooggetuigen verklaarden verder dat Ponidjan met zijn bromfiets reed over de Oost-Westverbinding. Hij kwam vanuit Tamanredjo en ging richting Meerzorg. Ter hoogte van kilometer 15 te Tamansari moet hij door tot nog toe onbekende redenen op het wegdek zijn gevallen. Toen de bromfietser wilde opstaan, werd hij overreden door een voertuig dat uit dezelfde rijrichting kwam.

Het hoofd van Ponidjan verbrijzelde en was hij vrijwel op slag dood. De bestuurder van de Truck of olietanker reed na de aanrijding door. Deze bestuurder heeft zich nog niet aangemeld bij de politie.

Het ontzielde lichaam van  Ponidjan is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie van Richelieu is belast met deze zaak.

Ponidjan is de 7e verkeersdode voor het jaar.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.