Bromfietser dodelijk aangereden

De 54-jarige bromfietser Radjkoemar Bhagwandien is in de middag van vrijdag 2 oktober dodelijk aangereden door een personenauto op de Commissaris Weythingweg.
Leden van de afdeling Verkeersunit regio Midden die na de melding de plek aandeden voor onderzoek troffen het levenloze lichaam van het slachtoffer op het wegdek aan. Onderzoek wees uit dat Radjkoemar over de boven voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Leiding 10A en gaande in de richting van Leiding 9A. Ter hoogte van pand nummer 381 reed de 95-jarige automobiliste H.S. wiens auto voor een winkelpand geparkeerd stond, achterruit zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de Commissaris Weytingweg dat op dat moment de bromfietsbestuurder Radjkoemar Bhagwandien was.
De heer Bhagwandien werd aangereden met het voor hem noodlottig gevolg. De autobestuurster liep lichte letsels op en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is zij heengezonden. Haar rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.
Het ontzielde lichaam van de heer Bhagwandien is in opdracht van het Openbaar Ministerie, voor obductie, in beslag genomen door de politie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.