Bromfietser dodelijk aangereden

Na een aanrijding tussen twee bromfietsen, op vrijdag 9 augustus in de Fredericiweg te NieuwNickerie, is de 20-jarige Satyem Johkoe op zaterdag 10 augustus in het Mungra Medisch Centrum overleden ten gevolge van de opgelopen letsels.
De politie van het bureau Nieuw Nickerie deed na de melding van de aanrijding de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Per ontboden ambulance werden drie gewonden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum, alwaar zij ter verpleging werden opgenomen. Onderzoek wees uit dat de bromfietsbestuurders Satyem Johkoe en 24- jarige Mario,H. vanuit tegenovergestelde richting over de Fredericiweg reden. Mario had daarbij een duorijder namelijk Daniel,A.
Ter hoogte van de Hazard sluis kwam Mario op de rijhelft van Johkoe terecht met als gevolg de aanrijding. Beide bromfietsers en de duorijder liepen verwondingen op.
Naderhand bleek uit getuigen verklaringen dat Mario en Daniel kort voor de aanrijding alcohol hadden genuttigd. In beschonken toestand nam de bromfietsbestuurder Mario deel aan het verkeer met als gevolg de aanrijding.
Toen Mario op dinsdag 13 augustus uit de ziekeninrichting is ontslagen, is hij opgebracht voor verhoor en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van Satyem, Johkoe is voor obductie in beslag is genomen.
Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 45.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.