Bromfietser die tegen wegmeubilair knalt overleden in het ziekenhuis

De 33-jarige B.C. is op zondag 21 april 2024, na botsing met een metalen paal op de berm aan de Dokter Sophie Redmondstraat, in het Academisch Ziekenhuis overleden.
De wetsdienaren van het politiebureau Centrum ontvingen de melding van het verkeersongeval op voornoemde locatie en deden de plek aan voor onderzoek. De politie constateerde bij aankomst dat het ging om een bromfietser. Kort voor de aanrijding reed de bromfietser B.C. over de Dokter Sophie Redmondstraat komende vanuit de richting J.A. Pengelstraat en gaande in de Van Lansbergestraat. De bromfietser B.C. kwam door onbekende reden tegen twee metalen paaltjes,die op de berm zijn geplaatst, aan. Door de botsing met de paaltjes kwam de bromfietser te vallen en liep hij letsels op. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij kort na aankomst kwam te overlijden.
Het ontzielde lichaam van B.C. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. De politie van het ressort Centrum zet het onderzoek voort

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.