Bromfietser die tegen stilstaande pick-up opreed, in ziekenhuis overleden

De bromfietser B.A. is op donderdag 14 maart 2024 na tegen de achterkant  van een stilstaande pick-up te zijn opgereden aan de Soekramsingstraat in het district Nickerie, in het Mungra Medisch Centrum komen te overlijden.

De wetsdienaren van het politiebureau Nieuw Nickerie ontvingen  omstreeks 09.30 uur v.m.  de melding van een aanrijding op voornoemde locatie en deden de plek aan voor onderzoek. De politie constateerde bij aankomst dat het ging om een aanrijding tussen een pick-up en een bromfietser. Kort voor de aanrijding reed de pick-up bestuurder B.S. met zijn voertuig over de Soekramsinghstraat komende vanuit het noorden en gaande naar het zuiden. Ter hoogte van de kruising gevormd door de Soekramsing- en de Diwanistraat bracht B.S. zijn pick-up tot stilstand, om de Diwanistraat in te slaan. Hij kon dat niet meteen doen, aangezien een vuilniswagen bezig was met de vuilophaal in voornoemde straat. Terwijl hij stond te wachten, hoorde hij plotseling een harde knal aan de achterzijde van zijn voertuig.  Bij nadere controle bleek  het dat de bromfietser B.A. de stilstaande pick-up van achteren had aangereden. Door de slag viel de bromfietser op het wegdek en liep letsels op over zijn hele lichaam. Het verkeersslachtoffer was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Munga Medisch Centrum alwaar hij kort na aankomst het leven liet.

De pick-up bestuurder die niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel verkeerde, is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het ontzielde  lichaam van B.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.