Bromfietser 75e verkeersdode

De 22-jarige bromfietser Rayen Niralal is op donderdag 27 december na te zijn aangereden door een pick-up aan de J.D. Gompertstraat overleden.

De politie van het ressort Geyersvlijt deed na de melding vanuit de commandcenter van een aanrijding tussen een terreinwagen en een bromfiets met zware persoonlijke ongelukken de plek aan.

Bij aankomst van de politie en de ambulance werd de bromfietser die niet aanspreekbaar was op de langs de berm aangetroffen. Rayen vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser over de Gompertstraat reed en op een bepaald moment werd aangereden door een terreinauto die over de Bazaltstraat reed en geen voorrang verleende aan de bromfietser.

Door de slag belandde Rayen met zijn bromfiets op de berm. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het rijbewijs van de 74-jarige pick-upbestuurder Robert R. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Robert werd overgebracht naar het politiebureau en is na te zijn voorgeleid heengezonden.

De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze bromfietser landelijk op 75.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.