Bromfietser 43e verkeersdode

De 25-jarige bromfietser Wineshkoemar Mohan  is op dinsdag 3 november na een aanrijding aan de Cassaveweg in het district Nickerie komen te overlijden. 

De politie van Waldeck kreeg op dinsdag 3 november de melding van een aanrijding aan de Cassaveweg tussen twee bromfietsen. Bij aankomst ter plaatse is gebleken dat Wineshkoemar reed over de Cassaveweg . Hij kwam uit de richting van Nieuw Nickerie en ging richting Waldeck. De bromfietser S. reed in de tegenovergestelde richting. Na het beschrijven van de S-bocht, haalde Wineshkoemar  een auto in.

Tijdens deze inhaalmanoeuvre kwam hij op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de aanrijding. De bromfietser kwam kort daarna ter plaatse te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van Wineshkoemar is voor obductie in beslag genomen. De materiële schade aan de bromfietsen is aanzienlijk. De bromfietser S. liep lichte verwondingen op en klaagde van pijn. Hij is afgevoerd naar het streekziekenhuis van Nickerie.

De bromfietser S die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ter observatie in het streekziekenhuis opgenomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.