Bromfietser 21e verkeerdode

De 64-jarige bromfietser Kenneth Burcke heeft in de vroege ochtend van dinsdag 26 maart bij een aanrijding op de kruising van de Kernkampweg en de Abraham Samsonstraat het leven gelaten.

De politie van het ressort Munder kreeg om 04.45 uur van het Command Center de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto op eerder voormelde kruising. Bij aankomst op de locatie voor onderzoek vertoonde de bromfietser geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De 27-jarige autobestuurder Ayrton S. reed na de aanrijding door, maar meldde zich binnen 4 uren aan op het politiebureau Munder. Ayrton blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en ook niet onder invloed van alcohol te verkeren. Bij de voorgeleiding heeft de autobestuurder verklaard dat hij over de Kernkampweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Margretalaan gaande richting de Washingtonstraat. De bromfietser reed over de Abraham Samsonstraat en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Kernkampweg. Hij doorkruiste de rijrichting van Ayrton met als gevolg de aanrijding.

Het onderzoek van deze aanrijding wordt voortgezet door de Verkeersunit van regio Paramaribo. Met het overlijden van Kenneth staat de verkeersbarometer landelijk op 21.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de autobestuurder in verzekering gesteld en is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.