Bromfietser 20e verkeersdode

De 51-jarige Banarsi Soerish is op vrijdag 15 april na een aanrijding aan de Magentakanaalweg in het ziekenhuis overleden.

De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer melding van het ongeval. Ter plaatse is uit het onderzoek gebleken dat de bromfietser reed over voornoemde weg. Hij kwam vanuit de Nieuwweergevondenweg en ging naar de Welgedacht A weg. Ter hoogte van de Hanna’s Lustweg moet de bromfietser door tot nog toe onbekende  redenen  de controle over de besturing van zijn bromfiets hebben verloren.  Hij viel van zijn bromfiets en kwam op het wegdek terecht.

Een autobestuurder die op dat moment in dezelfde rijrichting reed en rechts wilde inhalen kon niet tijdig en voldoende uitwijken naar rechts. Soerish werd daarbij overreden. Met zware lichamelijke letsels werd het slachtoffer per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De man kwam kort daarna in de ziekeninrichting te overlijden.

Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie na obductie afgestaan aan de nabestaanden.

Het onderzoek is door de politie van Santo Boma overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Met deze aanrijding is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 20.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.