Bromfietser 16e verkeersdode

De 40-jarige bromfietser  Shaamkoemar Bhaggoe is op zaterdag 9 april in het ziekenhuis overleden. De bromfietser was op vrijdag 8 april betrokken bij een verkeersongeval aan de Saramaccaweg ter hoogte van de brug te Uitkijk.

De politie begaf zich na de melding ter plekke voor onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat Shaamkoemar over de Saramaccaweg reed en vermoedelijk in een kuil terecht is gekomen. Hij moet daarbij op de voorremmen van zijn bromfiets hebben gedrukt, waardoor hij met het voertuig over de kop ging en tegen een verkeersbord terechtkwam.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en kwam er bloed uit zijn rechter oor. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Er werd operatief ingegrepen en werd op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij op zaterdag de geest gaf.

Met het overlijden van deze bromfietser is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 16. Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

In een eerder bericht was abusievelijk aangegeven dat de 77-jarige Soekradjie Mahadew gehuwd Mohan, die door een zelfrijdende auto is aangereden aan de Iduweg de 14e verkeersdode is, in plaats van de 15everkeersdode.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.