Bromfietsdief in de kraag gevat

De 22-jarige Raoel R. is door de politie van Santo Boma in de kraag gevat voor bromfietsdiefstal. Een benadeelde deed op 5 juni 2015 aangifte ter zake  diefstal van zijn bromfiets. De man ging een winkel aan de Magenthakanaalweg binnen, nadat hij zijn bromfiets voor de winkel had geparkeerd. Bij terugkeer merkte hij op dat zijn bromfiets was gestolen ondanks hij de contactsleutel had weggehaald.

Een ooggetuige vertelde de benadeelde dat het voertuig was weggenomen door twee creoolse mannen gezeten op een andere bromfiets. Eén van de mannen stootte de bromfiets op de rijweg. Daarna reden ze beiden gezeten op de bromfietsen weg.

De benadeelde deed aangifte bij de politie. Op vrijdag 5 februari reed de benadeelde in zijn voertuig over de Indira Ghandiweg. Ter hoogte van de Frederikshoopweg zag hij een bromfiets met het kentekennummer waarmee hij de zijne had gekocht.

Hij volgde de bestuurder totdat hij voor een woning stopte. Bij het parkeren confronteerde de benadeelde de man met het feit dat de bromfiets was gestolen. Hij schakelde de politie van Latour in.  Raoel werd aangehouden en overgedragen aan de politie van Santo Boma. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Raoel verklaarde aan de politie de bromfiets te hebben gekocht bij een andere heer. Ook deze heer wordt door de wetsdienaren opgespoord.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.