Bromfietsbestuurder overleden

De bromfietsbestuurder Latoya Bogati is gistermiddag, maandag 11 augustus,  overleden na een aanrijding. Zij is betrokken geweest bij een aanrijding in het Molenpad, ter hoogte van de Adrianusstraat.  Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer vanuit het Molenpad een manoeuvre maakte om rechtsaf te slaan in de Adrianusstraat. Daarbij zou zij vermoedelijk geen rekening hebben gehouden met het verkeer dat haar van achteren naderde. Zij werd toen aangereden door een 38-jarige autobestuurder. Na de aanrijding met de bromfietser  heeft de automobilist ook een man op een rijwiel aangereden. Beide slachtoffers zijn vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp. Latoya was zwaar gewond geraakt. In de vroege avond is zij in het ziekenhuis overleden. De fietser is ter observatie opgenomen.

Op grond van het voorlopig onderzoek is Latoya Bogati als veroorzaker van de aanrijding aangemerkt. De automobilist is echter hangende het onderzoek  aangehouden en in verzekering gesteld omdat hij onder invloed van alcohol deel nam aan het verkeer. Zijn rijbewijs is ook ingevorderd. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van ressort Nieuwe-Haven.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.