Bromfietsbestuurder na aanrijding niet aanspreekbaar; rijbewijs veroorzaker ingevorderd

De politie van het bureau Leiding kreeg op maandag 10 oktober telefonisch een melding van een aanrijding aan de Commissaris Weythingweg tussen een auto en een bromfiets, waarbij de bromfietsbestuurder vermoedelijk zware lichamelijke letsels heeft opgelopen.

De wetsdienaren speelden in op de melding en bij aankomst op de locatie troffen zij de bromfietsbestuurder Sherali R. (47) die niet aanspreekbaar was en van pijn kermde op de langs de weg lopende berm aan. Het rijtuig lag niet ver van het slachtoffer alsook een grijs gelakte auto. De politieambtenaren constateerden dat de autobestuurder Sandeep J. over de Commissaris Weythingweg reed. Hij kwam vanuit het westen en ging richting het oosten, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Ter hoogte van pand nummer 76 verliet Sandeep door tot nog toe onbekende reden zijn rijhelft en kwam op dat van zijn tegenligger. Daarbij kwam zijn auto tegen de bromfiets van Sherali aan met als gevolg de aanrijding. Het verkeersslachtoffer heeft vermoedelijk zware lichamelijke letsels opgelopen en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting en is niet aanspreekbaar.

De bestuurder Sandeep die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

De zaak is overgedragen aan Verkeers Unit Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.