Bromfiets dievenbende ontmanteld

In een periode van 9 tot en met 17 januari heeft de recherche van het bureau Nieuwe-Haven 4 vermoedelijke bromfietsdieven zichtbaar gemaakt, aangehouden en ingesloten. Deze bende maakte er een gewoonte van om bromfietsen te stelen. Hun “jachtgebieden” waren de Kwattaweg en de Hendrikstraat. In die straten moeten  zij bromfietsen gestolen hebben, die voor handelszaken geplaatst waren. Enkele gestolen bromfietsen zijn door de politie terug gevonden en inmiddels zijn  de eigenaren van die gestolen bromfietsen daarvan in kennis gesteld. Behalve de gestolen bromfietsen zijn ook heel wat bromfietsonderdelen  van gestolen bromfietsen door de recherche in beslag genomen. Deze onderdelen zijn aangetroffen op de woon- of verblijfplaatsen van de 4 verdachten. De 4 verdachten zijn: Sergio B., Mitchel D., Shaquile K. en Leroy M.

In de meeste  gevallen hadden de bromfietseigenaren het de dieven gemakkelijk gemaakt omdat zij hun bromfietsen niet op slot gezet hadden. Niet door een bromfietsslot en ook niet door het stuurslot waarvan de meeste bromfietsen zijn voorzien.

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.