Bromfiets dieven laten zich pakken door de politie

De surveillance groep van de politie van het Bureau Nieuwe Haven heeft op dinsdag 27 maart de verdachten Radjender H. en zijn kompaan Marciano S. aangehouden.
De wetsdienaren kwamen drie bromfiietsers tegen tijdens het uitoefenen van hun taak. Bij het zien van het opvallend politievoertuig sloegen de bromfietsers een zijstraat in. De politieambtenaren die hun handeling verdacht vonden, gingen hen achterna. Eén hunner, Radjender kwam in een goot terecht en werd door de sterke arm in de kraag gevat. Zijn twee kompanen zagen kans weg te komen. Op aanwijzing van Radjender zijn de twee kompanen opgespoord. Marciano is aangehouden, terwijl de derde bromfiets dief nog voortvluchtig is. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt.
Tijdens het onderzoek is gebleken dat de kentekennummers van de bromfietsen zijn gevijld en onleesbaar zijn gemaakt. Het blijkt dat de drie bromfietsen op 12 maart, Phagwa dag zijn gestolen, te Beekhuizen. Daarvan is er aangifte gedaan door de benadeelden.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Radjender en Marciano in verzekering gesteld. Twee van de drie gestolen bromfietsen zijn terecht en afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.