Bromfiets dief achterhaald en ingesloten

Een aangever deed op 23 mei aangifte van diefstal van zijn bromfiets op het politiebureau Latour. De benadeelde gaf aan dat zijn bromfiets in de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 mei door een manspersoon is gestolen. De bromfiets was aan het voorwiel goed afgesloten in de garage. De dief zag kans het rijwiel weg te nemen en stootte deze richting de toekomstweg. Een oplettende buurman betrapte hem op heterdaad tijdens het plegen van het strafbare feit.

De buurman stelde de eigenaar van de bromfiets in kennis hiervan. Na de aangifte stelde de politie van Latour een onderzoek in en is de 25-jarige Laurence K. op een adres aan de Toekomstweg aangehouden. Laurence werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij is voorgeleid. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Toen Laurence door een politieman naar het cellenhuis werd gebracht, rende hij het politiebureau uit. De dief werd direct achterna gezeten door de politie, die hem aan de Mastklimmenstraat weer aanhield.

Laurence wordt aan de tand gevoeld om te verklaren wat hij met het rijwiel heeft gedaan.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.